Hemmeligheder for at få gratis reklame

Muligheder for at få gratis reklame for dit produkt eller services er kun begrænset af din egen fantasi og energi. Der er så mange bevist måder at fremme dine egne mål uden omkostninger at det bogstaveligt ufatteligt sindet bare til at tænke på notering dem.
En måde er at skrive en artikel i forhold til din særlige ekspertise og indsende det til alle publikationer og medier beskæftiger sig med formidling af relaterede oplysninger. Med andre ord blive din egen reklame og salgs kampagner forfatter. Få ordet ud; oprette dig selv som ekspert i dit felt, og “tag-along” alt hvad du skriver med en hurtig note notering din adresse til en butik, som forhandler mulighed for eller yderligere oplysninger.
En anden rigtig god måde er ved at blive en gæst på så mange af radio- og tv-talkshows eller interview type programmer som muligt. Faktisk, det er meget lettere at gennemføre end de fleste mennesker er klar over. Skrive et brev til producenten af disse programmer, og derefter følge op med en i-person besøg eller telefon opkald. Din første kontakt vil gerne understrege, at dit produkt eller service ville være af interesse for lyttere eller seere af programmet – måske endda spare dem tid eller penge.
Andre måder at få gratis eller meget billig eksponering omfatter udstationering af reklame cirkulærer på alle de gratis opslagstavler i dit område, især mønt-opererede vaskerier, dagligvarebutikker og skønhed og barber butikker. Ikke discount tanken om at uddele cirkulærer til alle shoppere i travle shopping centre og indkøbscentre, især i weekenden. Du kan også trække ved hjælp af mellemledere skoleelever i dit område for at uddele cirkulærer fra dør til dør.
Nogle af de mere rutinemetoder omfatter har en salgsfremmende annonce i forhold til dit produkt eller din service trykt på forsiden eller bagsiden af dine konvolutter på tidspunktet du har dem trykt med afsenderadressen.
Sørg for at tjekke alle de publikationer, der foretager slags reklame, du har brug for. Mange postordre publikationer lige begyndt tilbyde usædvanligt lave priser for første gang annoncører; en gratis indsættelse af din annonce, når du betaler for en ordre til at køre tre spørgsmål eller mere; eller specielle sæsonbetonede annonceplads til stærkt reducerede priser. Og der er en række publikationer, som vil give dig pr. undersøgelse (PI) plads – et arrangement, hvor alle ordrer kommer til offentliggørelse, de tager en provision fra hver ordre, og derefter sende ordrer til dem for opfyldelse.
Mange publikationer vil give dig en kontrakt for “stand-by” rum. Du sende dem din annonce i dette arrangement, og de hold den, indtil de har usolgte plads, og derefter til en pris, der er altid en tredjedel eller mindre end den almindelige pris for pladsen du har brug for, indsætte din annonce. Langs disse linjer, skal du kontrollere med forstæder og kvarteret aviser.
Hvis du sender eller offentliggøre enhver form for katalog eller en annonce ark, komme i kontakt med alle de andre udgivere og forhøre sig om mulighederne for udveksling reklame. De kører din annonce i deres publikation i bytte for din kører en annonce for dem af tilsvarende størrelse i din.
Endelig, der er intet i verden, der slår de lave omkostninger og enorme eksponering, du får når du annoncere et gratis tilbud. Simpelt hen opstille en annonce, der tilbyder en gratis rapport af interesse for de fleste mennesker – en simpel one-siders rapport med et “tag-linje” indbydende læserne til at sende penge til yderligere oplysninger, med en helsides annonce for din bog eller andet produkt på bagsiden. Bede om en selvstændig rettet stemplet kuvert, og afhængigt af appellen af din rapport og omsætning af publikationen, hvor din annonce vises, kan du nemt blive oversvømmet med svar!
Tricket her, selvfølgelig, er at konvertere alle disse svar, eller en stor procentdel af dem, til salg. Dette gøres via “tag-linje,” der udsteder en invitation til læseren at sende yderligere oplysninger, og helsides annonce på bagsiden af betænkningen, og den anden tilbyder du medtage med komplet pakken du sender tilbage til dem. Som nævnt i begyndelsen af denne betænkning, er det bare et spørgsmål om udløse din fantasi. Der, og du har en stærk kraft arbejder for dig, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.