Hvordan til at købe din første bolig med ingen penge ned

Den nuværende hjem opkøb vanvid har resulteret i hurtige optrapning af hjem værdier i løbet af de sidste mange år. Visse områder af landet har set værdier klatre ved 100% eller mere i løbet af de sidste fire år. Mange første gang hjemme købere har siddet på sidelinjen ser som omkostningerne ved at eje et hjem er spiraled ud af reach. Traditionelt, lærte kommende huskøbere at spare deres penge at komme ind i deres første hjem. Denne tænkning efterladt mange med et dilemma. Hvordan gør man spare penge, når de er strakt alt for tynde på et månedligt budget med høj leje priser og lidt at ingen skattefradrag? Det er og har altid været næsten umuligt. Federal Housing Administration (FHA) var den eneste mulighed for lavt ned betalinger op til den sent 1990s indtil nogle af de større pant investorer kom op med deres egne lav ned betalingsmuligheder og tog på en større risiko for hjem afskrivning ved at kræve lidt til ingen penge ned.
Hvordan får du en lav til ingen penge ned lån?
Først, tale med en kvalificeret virksomhed, der har erfaring med 100% finansiering og første gang hjemme købere. Check lokale pant websteder at se nogle innovative programmer.
For det andet finde ud af hvor meget du har råd baseret på dine månedlige indkomst og dit budget. Det er en god idé at tilføje i alle dine udgifter, så du forlader plads til underholdning. Ja, mange mennesker ofre lidt af deres “Fornøjelse” udgifter, når de køber deres første hjem. Du vil ikke være alene i denne henseende. Glem ikke de skattefradrag, modtager du som boligejer, i de fleste tilfælde. Skattebesparelser bør forbedre din månedlige cash flow.
Tredje, få en god kredit check op. Du kan besøge og få en kredit rapport om dig selv. Du skal opnå kredit score version, fordi de vil være vigtigt på de fleste 100% finansiering af programmer. Din score skal være et sted over 640 eller mere for at kvalificere sig til de fleste programmer, selvom nogle programmer giver mulighed for lavere score end der.
Frem, få en pre godkendelsesbrev fra din långiver eller mægler, så du kan præsentere det for din ejendomsmægler, når shopping for dit hjem. Sørg for, at betingelserne og omkostningerne er korrekte, så du ikke behøver nogen overraskelser på tabellen lukning.
Femte, bid ikke af en større udbetaling end du har råd til. Mange gange, långivere giver dig mulighed at bruge 50% til 55% af din månedlige bruttoindkomst på din kreditposter. Dette efterlader ikke altid meget for væsentlige gerne dagligvarer og utilities.
Endelig kan huske det første år for ejerbolig er som regel de hårdeste. Efter et år eller to, kan du generelt refinansiere dit boliglån til et lån, der kan være en bedre rente, afhængigt af hvor renten er på tidspunktet for refinansiering. Planen er at i sidste ende har egenkapital og starte din reden æg vokser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.