Ser ikke til Social sikring for pensionering: få en 401 (k)

Navnet er afledt af den Internal Revenue Code etableret i 1978. Det er i øjeblikket administreres af afsnittet regering kaldet medarbejder fordele Security Administration, også kendt som EBSA.
En 401 (k) plan er en plan, der normalt bruges til pensionering og er finansieret af en medarbejder bidrag. Nogle virksomheder vil matche bidrag op til 100% af medarbejderens bidrag og endnu nogle selskaber tilbyder ikke nogen tilsvarende finansiering. BNSF jernbanen er en af disse sådanne selskaber, som ikke giver selv en $1 kamp for deres medarbejdere.
Midlerne er bidraget fra medarbejderens løn før skat. Fonden vil ophobe sig helt skattefrit, indtil det er trukket tilbage. De fleste virksomheder eller virksomheder har disse pensionsordninger i stedet, eller de kan oprette dem.
Der er mange fordele ved at have en 401K plan:
1. ansatte kan bidrage før skat penge, som hjælper med at reducere afgiften skyldte fra deres paychecks.
2. enhver virksomhed bidrag er også skattefrie indtil trukket tilbage.
3. som midlerne, der blanding, du nå en god fortjeneste på dine investerede midler.
4. de penge du har finansieret i planen kan flyttes rundt fra det ene selskab til et andet. Dette er ikke tilgængelig i en pension.
5. din 401K er også beskyttet mod garnishments og er beskyttet af love om pension, fordi det er en personlige investeringsplan. Den eneste gang, det ikke er beskyttet mod garnishments er i indenlandske caes eller tilfælde af børnebidrag, men det er beskyttet mod kreditorer.
6. du kan låne mod din egen 401 (k) og de betalinger, du foretager bringes tilbage i din egen konto sammen med renter. Den interesse, du betaler på lånet er udbetalt til dig så godt. Du faktisk låne penge fra dig og betale dig tilbage med renter. De fleste planer kun giver dig mulighed at låne op til 50% af kontoen fond og kun 2 lån på et tidspunkt. Du kan låne mere end én gang hvis du finde dig selv i en økonomisk modgang.
Du bør bemærke, at det er svært at få dit bidrag (bortset fra et lån), før en alder af 60 uden at betale en masse straf gebyrer. Straf gebyrer kan tage en masse interesse profit du kan har modtaget gennem årene. Planen er ikke forsikret ved Pension Benefit Gauranty Corporation, også kendt som PBGC.
Du har mange muligheder for at investere i din 401K plan. Du vil som regel investere i investeringsforeninger. Dette hjælper med at beskytte dig fra at have alle dine æg i én kurv. Gensidige fonde kan bestå af:
Pengemarkedsforeninger
Finansministeriet
Stock fondene
Bond fonde
Da 401K planen er en langsigtet investering, bør det kunne håndtere udsving på markedet uden skader på din fond. Da bestandene normalt udkonkurrere andre typer af investeringer er dette en stor mulighed for pensionering sikkerhed.

19 thoughts on “Ser ikke til Social sikring for pensionering: få en 401 (k)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *