Job ansøgeren tåbeligheder

Y’all nogensinde spekulerer på, hvorfor nogle mennesker synes at have sådan en hård tid at finde lønnet beskæftigelse? Nå, efter at have læst denne kolonne kan du bedre forstå nogle af grundene til hvorfor. I denne uge jeg vil dele nogle faktiske kommentarer fra valgte jobansøgninger, der blev indgivet til nogle af de virksomheder, som jeg har arbejdet i tidligere. Y’all tror måske at jeg er kidding eller overdrive, men jeg sværger på en stak af Elvis cd’er, følgende kommentarer er så sandt, som de kan være…
På afsnittet kriminelle historie-
“Jeg har kun gjort et par lys forbrydelser, som jeg har været anholdt for, intet, der har fået mig i papiret eller noget.”
“Jeg ramte en politibetjent, men det vil være bevist til at være en stor fejl.”
“Jeg stjal penge fra jobbet, fik busted, og gjorde nogle gang. Du nødt til at lide, at jeg er ærlig om det.”
På hvorfor de forlod deres sidste job-
“De plukket på mig, bare fordi jeg havde savnet arbejde seks eller syv gange i den sidste måned på grund af familiemæssige årsager. En mand bliver ikke en far hver dag, og jeg ønskede at se min kvindes mave vokser, så jeg gjorde.”
“Jeg fløjtede på en kvinde under min prøvetid, der viste sig for at være mine chefer kone.”
“Jeg kunne ikke lide løn, jeg kunne ikke lide fordelene, jeg kan lide ikke min chef, så jeg fortalte ham.”
“Det tager for meget tid til at kigge efter et nyt job, mens du har en gammel job, og da mit gamle job stinker, jeg vil bruge min sommertid til at kigge efter en anden.”
På hvad timer er de tilgængelige for arbejde-
“Jeg er en ung mand, og du ønsker ikke at rode op mit sociale liv ved at gøre mig til at arbejde om natten. Min kvinder vil ikke lide en smule.”
“Min forlovede forventer mig hjem hver dag kl fem skarpe til at få ham til middag, så vi bliver nødt til at arbejde omkring dette.”
“Kan jeg kun give dig en seddel hver uge, der fortæller dig, hvilken timer jeg kan arbejde?”
På hvorfor de ønsker et job hos os-
“Min nabo Joe Blow virker for dig, og han er ikke halvt den mand, jeg er. Du ville være bedre stillet til at sende ham hjem og kalde mig at arbejde for dig. “
“Min ven Jambo virker for dig, og han aldrig kommer hjem sweatin’, så jeg regnede med din virksomhed er stedet for mig.”
“Jeg kan ikke tegne assistance, indtil de sætter gennem papirarbejde, så jeg har brug for noget til at klare mig over lige nu.”
“Lige nu arbejder jeg for mine svigerforældre. Pengene er dårlige, og min svigermor har en tykkere overskæg end mine. Og hun er den type, der kan lide at kysse dig en masse”
“Jeg arbejdede i XYZ fastfood-kæden, fik en masse vægt, og min chef Lad mig gå, fordi jeg ikke kunne passe ind i mit arbejde ensartet længere.”
“Din far dateret min mor, og jeg er sikker på, du ikke ønsker at komme ud.”
Y’all se, hvad jeg mener? Den virkelig dårlige ting er, at jeg kunne have skrevet en anden ti sider chock fuld af disse type kommentarer. Helt ærligt, du nødt til at spørge hvad i Djævelen folk tænker når de sætte denne slags ting på deres jobansøgninger. Jeg vælger at tro, at de bare ikke tænker helt klart på tidspunktet, og jeg tror det er bedst at bare lade det blive ved. Liv er liv, formoder jeg. Hvis du tænker over det, men er der en lys side af alt dette – hvis du tilfældigvis til at være blandt dem, der er derude på udkig efter et job, ved at du vil trække foran nogle af dine konkurrence ved at blot udfylde din jobansøgning i en pæn , sammenhængende måde. Hvis du gør det, kan du muligvis selv komme omkring det faktum, at du har brug for et job simpelthen fordi, som en ansøger så rammende udtrykte det, “… min gamle tante Gertie winkin’ og smilin’ på mig en masse i disse dage, og jeg tror, at jeg måske nødt til at komme ud af huset lidt mere end jeg am… “

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *